top of page

Svensk tv, satellit & tv, installation och reparation satellit-tv, rörmokare, elektriker, WiFi internet, telekom, trädgårdsmästare, Handyman

Tradesman & Professionals in Belgium

Oavsett jobb, ger vi dig den perfekta lösningen

TV som du vill ha det: Det perfekta valet

Vi vet att när du bor eller flyttar till Belgien, att det att sitta ner i slutet av en lång dag på din mysiga soffa, med fötterna upp och upptäcka att det inte finns något bra att titta på på TV är verkligen irriterande! Därför arbetar vi direkt med experterna på "TV FRÅN HEM" som de senaste 15 åren har levererat Expats i Belgien med all TV från sitt hemland på sitt eget språk. Du kan välja antingen "HD SATELLITE TV" eller problemfri "Ingen satellit-antenn behövs" HD CABLE TV ". Titta på alla dina favorit-TV-kanaler inklusive sport, filmer, nyheter, barn-TV och alla TV-kanaler från ditt hemland just här i Belgien.

 

TV FRÅN HEMEN ta hand om att hitta det bästa TV-systemet som passar dig, (satellitmottagare, skålantenn, LNB, etc.) gör att du får ett GRATIS pristilbud samt ordna installation av professionella installatörer på en dag och tid som passar dig, alla täckt av två års garanti. Vad mer kan du begära? Den TV du älskar att titta på levereras och installeras: problemfri till bästa möjliga pris.


Expat i Belgien: För människor som helt enkelt inte har tid eller lutning att göra jobbet själv.
 

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra tjänster till företag, professionella män & kvinnor, diplomater, ambassader, expats samt människor som har bott i Belgien hela livet!

 

Vårt huvudsakliga syfte och uppdrag är att göra vårt bästa för att göra ditt liv stressfritt, ta hand om att tillhandahålla den service eller professionell handlare som du behöver, utan att du behöver springa runt och leta efter den "rätt personen eller företaget".


Vi täcker de flesta platser i Belgien, inklusive de viktigaste expatområdet i Bryssel, Antwerpen, Tervuren och Waterloo.
 

Vi är i grunden en fantastisk blandning av en högkvalitativ conciergetjänst och gula sidorna rullas in till en!

 

Antingen använder vi en av våra interna proffs eller en solid partnerleverantör som erbjuder våra egna effektiva förstklassiga värderingar och tjänster, som i vårt sinne är så viktiga att alltid tillhandahålla varje kund, vilket förklarar varför vi är stolta över att välkomna tillbaka återkommande kunder regelbundet eftersom vi alltid levererar det vi lovar till det mest konkurrenskraftiga priset.

Kontakta oss

Name *

Email *

Phone

Subject

Message

Thanks for contacting us ! Message received.

bottom of page