top of page

Satelliitti televisio Suomen, Asennus ja korjaus Satelliittitelevisio, Putkimies, Sähköasentaja, WiFi Internet, Puhelin, Puutarhuri, Yleismies

Kauppias ja ammattilaiset Belgiassa

Mikä tahansa työ tahansa, tarjoamme sinulle täydellisen ratkaisun

Televisio haluamallasi tavalla: täydellinen valinta

 

Tiedämme, että kun asut tai muutat Belgiaan, se, että istuudut pitkän päivän päätteeksi viihtyisällä sohvallasi jalat ylös ja havaitsee, että televisiossa ei ole mitään katsottavaa, on todella ärsyttävää! Siksi työskentelemme suoraan "TV FROM HOME" -asiantuntijoiden kanssa, jotka ovat viimeisten 15 vuoden ajan toimittaneet Expats-ohjelmaan Belgiassa kaikkia kotimaansa televisioita omalla kielellään. Voit valita joko "HD-SATELLITE TV" tai vaivaton "Ei satelliittiantenni-antennia tarvitse" HD CABLE TV ". Katso kaikki suosikkitelevisiokanavasi, mukaan lukien urheilu, elokuvat, uutiset, lasten TV ja kaikki kotimaasi viihde-TV-kanavat. täällä Belgiassa.

 

KOTI-TV-TV huolehtii siitä, että löydät parhaiten sopivan televisiojärjestelmän (satelliittivastaanottimet, antenniantenni, LNB, jne.), Joka antaa sinulle ILMAISEN HINTA-tarjouksen ja järjestää ammattimaisille asentajille asennuksen päivinä ja kellonaikoina sinulle sopiviksi. kahden vuoden takuu. Mitä muuta voisit kysyä? Televisio, jota rakastat katsella, toimitettu ja asennettu: vaivattomasti parhaaseen mahdolliseen hintaan.


Expat Belgiassa: Ihmisille, joilla ei yksinkertaisesti ole aikaa tai taipumusta saada työ itsekseen.
 

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota palveluitamme yrityksille, ammattilaisammattilaisille miehille ja naisille, diplomaateille, suurlähetystöille, ulkomaalaisille sekä ihmisille, jotka ovat eläneet Belgiassa koko elämänsä!

 

Päätavoitteemme ja tehtävämme on tehdä parhaamme tehdäksesi elämästäsi stressitöntä huolehtimalla tarvitsemastasi palvelusta tai ammattimiehestäsi ilman, että sinun tarvitsee juoksennella etsimällä sitä ”oikeaa henkilöä tai yritystä”.


Kattaa suurimman osan Belgiasta, mukaan lukien tärkeimmät ulkomaanalueet Bryssel, Antwerpen, Tervuren ja Waterloo.
 

Olemme periaatteessa loistava sekoitus laadukasta concierge-palvelua ja keltaiset sivut, kaikki rullalle yhdeksi!

 

Joko käyttämällä omaa ammattilaistamme tai vankkaa yhteistyökumppania, joka tarjoaa omia tehokkaita ensiluokkaisia ​​arvoja ja palveluita, jotka mielessämme ovat niin tärkeitä tarjota aina jokaiselle asiakkaalle, mikä selittää, miksi olemme ylpeitä tervetulleita takaisin toistuvia asiakkaita säännöllisesti, koska toimitamme aina lupaamasi kilpailukykyisimmällä hinnalla.

Ota meihin yhteyttä

Name *

Email *

Phone

Subject

Message

Thanks for contacting us ! Message received.

bottom of page