top of page

Satelliet Televisie, Installatie en reparatie Satelliet TV, Loodgieter, Elektricien, WiFi-internet, Telecom, Tuinman, Klusjesman

Tradesman & Professionals in België


Wat de taak ook is, wij bieden u de perfecte oplossing

Televisie zoals u het wilt: de perfecte keuze

We weten dat wanneer je aan het leven bent of naar België verhuist, dat het erg vervelend is om aan het einde van een lange dag op je gezellige bank te gaan zitten met je voeten omhoog en te ontdekken dat er niets goeds is om naar te kijken op tv! Daarom werken we rechtstreeks samen met de experts van "TV THUIS" die de afgelopen 15 jaar expats in België voorzien van alle televisie uit hun thuisland in hun eigen taal. U kunt kiezen uit "HD SATELLITE TV" of probleemloos "Geen satellietschotelantenne nodig" HD CABLE TV ". Bekijk al uw favoriete tv-kanalen, waaronder sport, films, nieuws, kinder-tv en alle entertainment-tv-kanalen uit uw thuisland. hier in België.

 

TV VANAF THUIS zorgt voor het vinden van het beste tv-systeem dat bij u past (satellietontvangers, schotelantenne, LNB, enz.), Maakt u een GRATIS prijsopgave en regelt de installatie door professionele installateurs op een dag en tijd die bij u past, allemaal gedekt door een garantie van twee jaar. Wat kun je nog meer vragen? De tv die u graag bekijkt, geleverd en geïnstalleerd: probleemloos voor de best mogelijke prijs.


Expat in België: voor mensen die simpelweg geen tijd of zin hebben om de klus te klaren.
 

We zijn er trots op onze diensten te kunnen verlenen aan bedrijven, professionele zakelijke mannen en vrouwen, diplomaten, ambassades, expats en mensen die hun hele leven in België hebben gewoond!

 

Ons belangrijkste doel en onze missie is om ons best te doen om uw leven stressvrij te maken, waarbij we ervoor zorgen dat we de vereiste service of professionele handelaar leveren die u nodig hebt, zonder dat u hoeft rond te rennen op zoek naar die "juiste persoon of bedrijf".


We bestrijken de meeste locaties in België, inclusief de belangrijkste Expat-gebieden in Brussel, Antwerpen, Tervuren en Waterloo.
 

We zijn in feite een geweldige mix van een conciërgeservice van hoge kwaliteit en gele pagina's die allemaal zijn samengevoegd!

 

Ofwel door gebruik te maken van een van onze interne professionals of een solide partnerprovider die onze eigen efficiënte eersteklas waarden en diensten aanbiedt, die in onze geest zo belangrijk zijn om aan elke klant altijd te bieden, wat verklaart waarom we trots zijn om te verwelkomen terugkerende klanten op een regelmatige basis omdat we altijd leveren wat we beloven tegen de meest concurrerende prijs.

Neem vandaag nog contact op

Name *

Email *

Phone

Subject

Message

Thanks for contacting us ! Message received.

bottom of page