top of page

Norsk TV, Satellitt og TV, Installasjon og reparasjon Satellitt-TV, Rørlegger, Elektriker, WiFi Internett, Telekom, Gartner, Handyman

Tradesman & Professionals in Belgium

Uansett jobb, gir vi deg den perfekte løsningen

TV slik du vil ha det: Det perfekte valget

 

Vi vet at når du bor eller flytter til Belgia, er det virkelig irriterende å sitte ned på slutten av en lang dag på din koselige sofa, med føttene oppe og oppdage at det ikke er noe bra å se på TV! Derfor jobber vi direkte med ekspertene på "TV FRA HJEM" som de siste 15 årene har levert Expats i Belgia all TV fra hjemlandet på sitt eget språk. Du kan velge enten "HD SATELLITE TV" eller problemfri "No Satellite Dish Antenna needed" HD CABLE TV. Se på alle dine favoritt-TV-kanaler inkludert sport, filmer, nyheter, barne-tv og alle TV-kanalene fra hjemmet ditt akkurat her i Belgia.

 

TV FRA HJEM / TV FROM HOME sørger for å finne det beste TV-systemet som passer deg, (satellittmottakere, parabolantenne, LNB, osv.) Gjør at du får et GRATIS pristilbud samt arrangere installasjon av profesjonelle installatører på en dag og en tid som passer deg, alle dekket av en to års garanti. Hva mer kan du be om? TV-en du elsker å se levert og installert: Problemfri til best mulig pris.


Expat i Belgia: For mennesker som rett og slett ikke har tid eller lyst til å få jobben gjort selv.
 

Vi er stolte av å tilby våre tjenester til selskaper, profesjonelle menn og kvinner, diplomater, ambassader, utvandrere så vel som folk som har bodd i Belgia hele livet!

 

Vårt hovedmål og oppdrag er å gjøre vårt beste for å gjøre livet ditt stressfritt, ta vare på å levere den nødvendige service eller profesjonelle håndverker du trenger, uten at du trenger å løpe rundt og lete etter den "rette personen eller selskapet".


Vi dekker de fleste beliggenhetene i Belgia, inkludert de viktigste Expat-områdene i Brussel, Antwerpen, Tervuren og Waterloo.
 

Vi er i utgangspunktet en flott blanding av en concierge-tjeneste av høy kvalitet og gule sider rullet sammen til en!

 

Enten bruker en av våre innenlandske fagpersoner eller en solid partnerleverandør som tilbyr våre egne effektive førsteklasses verdier og tjenester, som i vårt sinn er så viktige å tilby, alltid, til hver eneste kunde, noe som forklarer hvorfor vi er stolte av å ønske velkommen tilbakevendende kunder regelmessig fordi vi alltid leverer det vi lover til den mest konkurransedyktige prisen.

Kontakt oss

Name *

Email *

Phone

Subject

Message

Thanks for contacting us ! Message received.

bottom of page