top of page

Satellit & Dansk tv, Installation og Reparation Satellit TV, Blikkenslager, Elektriker, WiFi Internet, Telekommunikation, Gartner, Handyman

Tradesman & Professionals in Belgium

Uanset job, giver vi dig den perfekte løsning

Fjernsyn, som du vil have det: Det perfekte valg

 

Vi ved, at når du bor eller flytter til Belgien, er det virkelig irriterende at sidde ved slutningen af ​​en lang dag på din hyggelige sofa, med fødderne op og opdage, at der ikke er noget godt at se på tv. Derfor arbejder vi direkte med eksperterne på "TV FRA HJEM", som de sidste 15 år har leveret Expats i Belgien med alt tv fra deres hjemland på deres eget sprog. Du kan vælge enten "HD SATELLITE TV" eller problemfri "Ingen satellit-parabolantennen er nødvendig" HD CABLE TV ". Se alle dine yndlings-tv-kanaler inklusive sport, film, nyheder, børne-tv og alle underholdnings-tv-kanaler fra dit hjemland lige her i Belgien.

 

TV FRA HJEM sørger for at finde det bedste TV-system, der passer til dig (satellitmodtagere, opvaskeantenne, LNB osv.) Gør dig til et GRATIS pristilbud samt arrangere installation af professionelle installatører på en dag og tid, der passer til dig, alle dækket af en to-års garanti. Hvad mere kan du bede om? Det tv, du elsker at se, leveres og installeres: Problemfri til den bedst mulige pris.


Udstationeret i Belgien: For mennesker, der simpelthen ikke har tid eller tilbøjelighed til at få jobbet gjort selv.
 

Vi er stolte af at kunne tilbyde vores tjenester til virksomheder, professionelle mænd & kvinder, diplomater, ambassader, udstationerede såvel som mennesker, der har boet i Belgien hele deres liv!

 

Vores vigtigste mål & mission er at gøre vores bedste for at gøre dit liv stressfrit, idet vi sørger for at levere den krævede service eller professionelle håndværker, som du har brug for, uden at du behøver at løbe rundt og lede efter den ”rigtige person eller virksomhed”.


Vi dækker de fleste placeringer i Belgien, herunder de største Expat-områder i Bruxelles, Antwerpen, Tervuren og Waterloo.
 

Vi er dybest set en god blanding af en concierge-service af høj kvalitet og gule sider rullet sammen til en!

 

Enten ved hjælp af en af ​​vores interne fagfolk eller en solid partnerudbyder, der tilbyder vores egne effektive førsteklasses værdier og tjenester, som i vores sind er så vigtige at give, altid, til hver eneste kunde, hvilket forklarer, hvorfor vi er stolte over at byde velkommen tilbageholdende tilbagevendende klienter regelmæssigt, fordi vi altid leverer det, vi lover til den mest konkurrencedygtige pris.

Kontakt os

Name *

Email *

Phone

Subject

Message

Thanks for contacting us ! Message received.

bottom of page